Veelgestelde vragen

Vervoer

Benederpop wordt gehouden op een weiland aan de Duijlweg ter hoogte van nummer 6A. dit ligt in de polder tussen Almkerk en Dussen.

Vanaf de provinciale weg N322 zullen er borden aanwezig zijn die de route naar het festivalterrein aangeven.

Parkeren is mogelijk naast het festivalterrein. De kosten hiervoor zijn €5,- voor de hele dag.

Navigatieadres: Duilweg 6A, Almkerk

Volg voor de Kiss & Ride de borden. Je komt ze vanzelf tegen!

Navigatieadres: Duilweg 6A, Almkerk

Vanuit Almkerk volg je de borden die je naar de fietsenparkeerplaats leiden. Parkeren van je fiets is natuurlijk gratis!

Navigatieadres: Duilweg 6A, Almkerk

Het festivalterrein van Benederpop is helaas erg slecht te bereiken met het openbaar vervoer. We raden je aan om een alternatief te zoeken.

Benederpop Info

Voor de algemene voorwaarden en huisregels, klik hier.

Contact opnemen kan via het contactformulier.

Benederpop mag rekenen op de hulp van vele sponsoren. Daar zijn we erg trots op. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk op de sponsoringspagina.

Benederpop schenkt, net als heel Nederland, geen alcohol aan bezoekers jonger dan 18 jaar oud. Bezoekers ouder dan 18 krijgen een aangepast polsbandje, waarmee ze alcoholische dranken kunnen bestellen.

Benederpop 2019 is geopend op 18 Mei van 13:00 tot 1:00.

Benederpop heeft geen minimum leeftijd, wel moet iedereen onder de 16 jaar oud worden begeleid door een volwassene (18+). Kinderen t/m 5 jaar kunnen gratis, onder begeleiding, naar het festival.
Het festivalterrein is niet specifiek ingericht voor kinderen, we raden het dan ook af om met (kleine) kinderen naar Benederpop te komen.

Wanneer u het festivalterrein betreedt, krijgt u een polsbandje. Door dit polsbandje is het mogelijk om het festivalterrein te verlaten en op een later moment terug te komen. Let op: Dit kan alleen tot 30 minuten voordat het terrein sluit.

Wanneer u gevonden voorwerpen heeft, kunt u die inleveren bij de entree-of-muntenkassa. Bezoekers die voorwerpen verloren zijn, kunnen bij de kassa’s hun voorwerpen ophalen.
Wanneer de verloren voorwerpen niet bij de kassa’s gebracht zijn, kunt u na het festival een mail, met een concrete omschrijving van het voorwerp, sturen naar info@benederpop.nl
Let op: Het meenemen van waardevolle spullen is op eigen risico. Benederpop stelt zich niet aansprakelijk voor verlies of diefstal.

Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen op het festivalterrein.

Op het festivalterrein zijn er lockers te huur. De huur bedraagt €5,- voor de hele dag (excl. borg).

Gebruikt u medicijnen? Dan is het handig om van te voren even een mailtje te sturen naar info@benederpop.nl , anders kan het zijn dat de medicijnen niet mee het festivalterrein op mogen.


Het is niet toegestaan om vloeistoffen mee te nemen op het festivalterrein, zoals eigen drinken, zonnebrand of deodorant. Uitzonderingen zijn lenzenvloeistoffen en e-liquids (voor elektrische sigaretten).

Zelf meegebrachte etenswaren en dranken zijn niet toegestaan op het festivalterrein.

Wanneer u zich nog op het festivalterrein bevindt, kunt u zich melden bij het personeel bij de ingang.
Wanneer u zich buiten het festivalterrein bevindt, kunt u zich melden bij de kassa.
Het is verboden om zonder bandje of met een zelf gemaakt bandje door de in/uitgang te gaan. Dit wordt gezien als fraude.

Je bent verplicht je te kunnen legitimeren. Tijdens Benederpop kunnen foto’s worden genomen. Een ieder die Benederpop bezoekt stemt toe in het maken van deze opnames en publicatie van het materiaal. Mocht u een foto en/of videomateriaal verwijderd willen hebben van de website/social media, zoek dan contact met de organisatie via de mail (info@benederpop.nl) en vermeld daarbij om welke foto/videomateriaal het gaat.

Het is verboden om te roken in de festivaltent. Dit zal dan ook streng gecontroleerd worden. Buiten de festivaltent is het wel toegestaan om te roken.

Selfiesticks zijn niet toegestaan.

De timetable wordt rond het festival bekend gemaakt.

Tokens zijn verkrijgbaar aan de muntkassa’s. Aan de kassa’s kan er met PIN-pas en cash geld betaald worden.

Retourneren van de munten is niet mogelijk.


Tokens van afgelopen edities zijn niet geldig.

Benederpop dient geen mogelijkheden om te overnachten.

Tickets

Tickets voor Benderpop zijn alleen online te koop via Ticketmaster. Neem een kijkje op de ticket pagina.

Het bestelproces van de kaarten wordt compleet verzorgt door Ticketmaster. Gaat er iets fout? Dan kun je het beste contact opnemen met Ticketmaster. Kijk even op deze site.

Benderpop is een festival voor iedereen. Kinderen t/m 5 jaar kunnen daarom gratis, onder begeleiding, naar het festival. Echter is het festivalterrein niet specifiek ingericht voor kinderen, we raden het dan ook af om met (kleine) kinderen naar Benederpop te komen.